jueves, 16 de junio de 2011

'Treu-me-la Joan' i els Triulet amb Gerard Horta i Enric Casasses


Aquest mes de juny acaba amb les actuacions de...

Diumenge 19:


Xavi Morte, acompanyat per Marc Florensa, Quico Manpel i Sergi Sirvent -o el que és el mateix, els Povidona Yodada-, presenten 'Treu-me-la Joan', espectacle al voltant de la poesia de Joan Brossa. Xavi Morte, rapsoda que ja havia passat per l'Heliogàbal la tardor passada per a recitar poemes de Miguel Hernández, col·labora amb el Colectivo Reina Mab, amb els qui té en cartera 'Saber travessar el foc és el que compta', sobre el món poètic de Charles Bukowski:



Els Povidona Yodada són un trio de jazz d'amples mires. Morte els ha acompanyat en més d'una ocasió. Aquí en una actuació a l'Elèctric, amb Morte recitant un poema del mateix Florensa:

poyideba from xavi carmona on Vimeo.



Diumenge 26:

Gerard Horta i Triulet han treballat junts musicant el poema èpico contestatari d'Horta 'La Balada de l'Holandès Errant'. El rock descarnat i milimètric d'uns i la dicció compromesa i clarivident de l'altre, mescla explosiva, ja es va poder veure al trimestre primaveral del 2009.



Per a l'ocasió compten també amb Enric Casasses, amb un nou poemari editat -Sense Pistola-, vell company d'Horta en innumerables recitals, i cantador professional de la canya.

1 comentario: